tirsdag 27. november 2012

Internot

Noen av dere søtinger har uttrykt deres bekymring de gangene det går et par dager uten livstegn fra undertegnede, det være seg på denne bloggen, facebook, instagram eller what not. De gangene det skjer skyldes det som regel ikke at noe er galt eller at jeg ikke har lyst å gi livstegn fra meg, men rett og slett ustabilt internett, eller som jeg liker å kalle det: internot. Og når jeg er på nettet føler jeg også ofte et behov for å gjøre noe fornuftig, altså jobbe, og da må altså denne pleingen av sosiale media komme litt på andre plass, selv om det egentlig er det jeg liker aller best.

Jeg må fatte meg i korthet i dag også, da jeg har kjøpt meg noen dyre minutter med nettilgang og fred på businessloungen på Quito Airport. So here goes: Vi er tilbake fra noen helt fantastiske dager på Galápagos, det kommer selvfølgelig minst et helt innlegg viet til dette, men jeg kan bare røpe at det virkelig er noe av det kuleste jeg noen gang har opplevd, og jeg er såpass frelst at jeg faktisk har tenkt å tette noen virkelig store hull i min allmenndannelse de neste par dagene og fordype meg i The Origin of Species. Nå bærer det videre til Panama og deretter Cartagena, der finner jeg forhåpentligvis en internettbule og kan fortelle dere om de fantastiske øyene mens jeg drikker en Painkiller eller til nøds en Pina Colada. Hasta luego!  

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar