tirsdag 27. mars 2012

Scrapbooking in cyberspace

OMG, I'm in love! Nei, ikke i Ryan Gosling, selv om hans reserverte, kjølige coolness får ham til å stadig klatre oppover på min top 5-liste, og gjør meg mer og mer sikker på at emotionally unavailable is the new hot (good for you, Polly!), men i Pinterest, a virtual pinboard. Stedet der du kan lage dine egne boards og pinne i vei (kjenner at det norske språket blir litt fattig her), ta i bruk alt det vidunderlige the world wide web har å by på og bruke dette til skape nye sammenhenger som ingen trodde var mulig! Men nok skryt, dere får se og bedømme selv. Dere finner meg her.

Ok, først en liten forklaring om mitt pinterest navn, nemlig Rotta, selv om alle dere som har vært flittige følgere av denne bloggen og har lest innlegget Trophy Rat egentlig burde vite hvorfor jeg (eller rettere sagt the hubby) valgte dette som mitt pseudonym. Men for sikkerhets skyld: Polly mener at jeg har noe gnageraktig over meg, ja, han ser faktisk en striking resemblance med Rémy i Ratatouille, ekornet i Ice Age, og nå sist søndag med en ørken pungrotte han så på Discovery. What can you do.

Tilbake til Pinterest. Jeg er hektet! The hubby har sett seg nødt til å begrense min pinningtid til en time hver dag, et forbud jeg selvfølgelig bryter uten et snev av dårlig samtivittighet, og jeg pinner og pinner as if my life depended on it. Dette er akkurat det jeg har ventet på. Enda en horcrux der ute i cyberspace, som Shini så elegant beskrev det, der jeg i likhet med en viss dark lord Who-Must-Not-Be-Named kan legge igjen et lite spor av meg selv som will live on forever, mwahahaha ... (evil laughter). Greit, jeg skal ikke gå helt Darth Vader on you, men heller gi dere litt tid til å check it out. Enjoy!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar