fredag 12. august 2011

Trophy ratDet som begynner som uskyldig, romantisk posering blant de allerede nevnte slitte båtene blir fort til en mer vogue-basert fashion shoot. Påvirket av alle hottiene på stripa må også jeg bare hoppe i det, og posere - med palmene, solnedgangen og etterhvert månen som et meget vellykket bakteppe. Og in the end of the day må vi alle (det vil si undertegnede a.k.a. modellen og Polly a.k.a. The hubby a.k.a. fotografen) innrømme: Trophy wifes er så 2009. Årets fashionstatement er uten tvil...The Trophy Rat! (og for alle som ennå ikke har fått det med seg: min mann mener at jeg har noe utvilsomt gnageraktig over meg, og alle som har sett meg i profil ved siden av plakaten med rotta Rémy i Ratatouille eller det ekornlignende dyret med det noe tvangspregede forholdet til nøtten i Ice Age kan vanskelig være uenig)

2 kommentarer: