fredag 5. august 2011

Puerto Banach

Ah, Puerto Banús, for et sted! The glitter and the glam, the rich and the famous! Hver kveld valfarter posørene til stripa, der luksusyachtene og Ferrariene speiler seg i butikkvinduene som bugner av lyserøde Guccivesker og leopardmønstrede Versacekjoler, der det røde teppet rulles ut kveld etter kveld, der champagnen flyter mellom munnfullene av Häagen-Dazs sorbet med mangosmak.

Hver morgen jogget for å se den nye Dolce & Gabbana-utstillingen, som de var elskverdige nok til å skifte hver eneste natt. Å, for noen undere jeg fikk se! Paljettbesatte skjørt med messingfargede stjerner, mikset med midnattsblå silkebluser med bittesmå svaler. Florlette kjoler med saftige sitrusfrukter, pumps svarte som natten og glitrende som tusen stjerner, buksedresser i satin, i akvamarin, sand og korall.

I påvente av min egen Puerto Banach (der jeg kan suse rundt i en rosa Maserati) stod jeg lenge foran utstillingsvinduet, pustet inn Domenicos & Stefanos små mirakler mens solen varmet meg på ryggen. Jeg har funnet mitt Tiffany's.

1 kommentar: