fredag 19. august 2011

It's not lupus
Gamlebyen i Marbella er overraskende sjarmerende, med sine (ja, jeg vet jeg gjentar meg selv) overfylte balkonger, trange gater, hvite murvegger med kule bilder, men også mer knallfargede hus som også passer inn i mellom de varme vindpustene, og som av en eller annen grunn får meg til å tenke på Picasso (det rosa huset der vi spiste tapas fikk meg faktisk et øyeblikk til å tenke at jeg plutselig forstod Picasso, men det var nok bare Sangriaen som snakket). De små sjarmerende torgene, Appelsinlunden med de fortsatt grønne appelsinene som minner mer om lime, den falmede danseren som går fra torg til torg for å danse en litt sliten flamenco til musikk som strømmer ut fra en enda mer sliten kassettspiller, det lille torget med de koselige pensjonistene der jeg tvang Polly til å posere (jeg sa jeg skulle ta bilde av den kule scooteren). Og til slutt et slags høydepunkt: butikken med T-skjorter, og endelig noen som har irritert seg like mye som undertegnede over de ubrukelige kollegaene til geniale Dr. House, som jo i hver eneste episode tror at pasienten har lupus. It's not lupus. And by the way, WTF is lupus?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar