fredag 30. mars 2012

Dr. Mischka and Mr. Rat

Pinterest, for en genial oppfinnelse. Jeg har lenge ment at det å skape noe nytt og originalt er fullstendig oppskrytt, collagen og samplingen er de nye kunstformene, en uventet sammensetning av elementer er den nye kreativiteten. Eller for å si det med Adolf Loos (jeg tror jeg har sitert ham tidligere, men det han sier er så bra at det tåler en gjentagelse): "The best form always already exists and no one should be afraid of making use of it, even if it's elements derive from someone else's work. We have enough original genius. Let's repeat ourselves ad infinitum."

Og mark my words, om et par måneder vil de tradisjonelle brainstorming møtene i redaksjoner verden over være historie, i stedet kommer redaktørene til å smile hånlig og si "That's great Tanya, but I want to see a board on why green is the new red. You've got one hour", før de strener ut, klikkende på sine fuksiafargede louboutins. Og når vi snakker om Louboutin, dere husker kanskje at jeg hadde en liten fashion meltdown her for et par dager siden. Vel, I'm back. Dere finner alle mine favoritter fra moteukene i New York, London, Millano og Paris (pluss noen old loves) på pinterest, på boarden A girl's best friends.

P.S. I tiden fremover vil det nok være vel så mye aktivitet på pinterest som på denne bloggen. Målet er å se de to som to deler av samme sak (den saken er kort sagt min selviscenesettelse), og undertegnede som en slags Dr. Jekyll og Mr. Hyde (evil laughter again), der Mischka fokuserer på tekst, og Rotta på bilder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar