tirsdag 31. januar 2012

Angel


På den annen side er det noe som sier meg at hvis 2012 ender like dårlig som jeg og Mayaene frykter, er det mye mer sannsynelig at vi vil måtte forholde oss til zombier enn til vampyrer (ikke spør hvorfor jeg tror det, det er bare en fornemmelse jeg har). Hvis man ser det på den måten er jo veksten i zombiefilmer- og serier rett og slett en veldig nødvendig og didaktisk veldig riktig ting, vi burde se og lære, bli kjent med vår egen frykt og alt det der, og vips, så er vi plutselig tilbake i den menneskelige psykens uutgrunnelige univers og jeg kjenner at jeg blit interessert igjen.

Anyway, en annen venninne av meg, Ingela, mente at englene var både de nye vampyrene og de nye zombiene: Ungdomslitteraturen florerer visstnok av dødsengler, feministiske engler som dreper menn etc. Hvis dette er riktig, og det er i ferd med å skje en englevending i underholdningsfeltet (en annen ting som kan peke på dette er kritikken filmen My week with Marilyn har fått for å engleaktigegjøre Marilyn Monroes sex-appeal), tror jeg dette kan få vidtrekkende konsekvenser for et eller annet, som jeg vil se på nærmere på i neste måned. Jeg håper januar har vært strålende, og at februar blir enda bedre!

P.S. Her ser jeg at jeg ikke kommer unna uten å si et par ord om bildene. Det var en dark and stormy night ved vulkanen, fullmåne og greier, og vi kunne ikke dy oss for å ta en liten photosession ikke så helt løst inspirert av Jack Nicholsons geniale rolletolkning i Wolf, som happens to be pappas favorittfilm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar