tirsdag 3. januar 2012

No more champagneand the fireworks are through, som Bjorn, Agnetha, Anni-Frid og Benni ville sagt det, og selv om både juleferingen og nyttårsaften var svært vellykket, så er det med en viss lettelse jeg legger bak meg julestria og pinnekjøttet, og begynner på 2012 (som jeg inderlig håper vil ende litt bedre enn det jeg og mayaene frykter).

Med bakgrunn i tittelen på dette innlegget og de første bildene vil nok mange av mine trofaste lesere få seg en liten støkk og tenke: Men hva i s..., går Mischka inn i 2012, ikke som en dekadent cutting edge fashion and style-blog, men som en matblogg (ikke et vondt ord om disse, forresten)??? Jeg kan berolige dere med at det altså ikke er tilfelle, men jeg ble så inspirert av min kjære hubbys skills på kjøkkenet at jeg følte meg kallet til dokumentere lagingen av sjokolademoussen from A to Z.

Bortsett fra sjokoladeherligheten (som jeg forresten fikk lov til å pynte med bringebær og mynteblader) serverte vi et kalkunbeist og soppsuppe etter farmors oppskrift, det var champagne, sherry with the soup miss Sophie-style, det tradisjonelle gammelnorske julespillet gnav og kåring av årets highlights. Det var litt uenighet da vi kom til film-kategorien, da en av gjestene var frekk nok til å motsette seg vertinnens skarpsindige og slående argumentasjon for at Black Swan virkelig var årets film, men krisen ble avverget med en avledningsmanøver som involverte champagne og stjerneskudd, og festen kunne fortsette. Anyway, la meg avslutte som jeg begynte, med de evigaktuelle (party)svenskenes velvvalgte ord:

Happy new year
Happy new year
May we all have our hopes, our will to try
If we don't we might as well lay down and die

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar