fredag 6. januar 2012

Y. S. Laurent & J. J. Astor
Jeg drømte at Yves Saint Laurent insisterte på designe en ringkolleksjon for Tiffany's med undertegnede som inspirasjon, til John Jacob Astors IV* store begeistring. Ringene han skapte kan best beskrives som beyond baRock meets art nouveau, og jeg trenger vel ikke å si at champagnen fløt.

* Regner selvfølgelig med at dere vet hvem J. J. Astor IV er, men for ordens skyld: Forretningsmannen, investoren og forfatteren, den av Astor'ene som gikk ned med Titanic.

Denne drømmen glir nå rett inn på listen over mine favoritter og 'drømmer jeg vil bruke for å forklare min personlighet', selvfølgelig rett ved siden av den der jeg er på et slags tivoli, tar en rutsjebane som visstnok skal avsløre min rolle i det store bildet (altså i kosmos), og til min store tilfredsstillelse (men kanskje ikke så store overraskelse) på slutten av turen ser et enormt, blinkende neonskilt med den velklingende tittelen "Founder of the Universe". Jeg tenker at både Freud og Jung ville vært stolt!

Vil gjerne høre "the best of" av deres drømmer, kjære lesere! Og i og med at minst to av mine faste lesere er høyst profesjonelle vandrere i psykens uttgrunnelige univers, så tenker jeg vi her vil kunne få en fruktbar og berikende diskusjon.

P.S. Bildene har egentlig ingenting med saken å gjøre, men samtidig er jo forbindelsene i drømmer noen helt andre enn de i virkeligheten, og dessuten går jeg inn i 2012 minst like selvopptatt som jeg har vært hittil, og fashion kan jo alltid settes i sammenheng med fashion. Derfor benytter jeg anledningen til å presentere den mest klassiske av de to versace-kjolene in action, denne gangen sammen med et fantastisk pilgrimsmykke jeg har fått låne av min mamma.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar