fredag 20. januar 2012

Anywhere close to actual life


eller for å sitere en av mine absolutte favorittbloger Park & Cube: "If this blog ran anywhere close to actual life it might seem that I'm ringing in New Year from sun kissed Greece", eller i mitt tilfelle ikke noe mindre sun kissed, om enn kanskje litt mindre jet-set St. Brigida. Men sorry folkens, actual life har aldri vært en av mine sterke sider, og har da heller ikke vært et tema jeg finner spesielt interessant, annet enn som et meget løst utgangspunkt (et sted må man jo begynne en historie). Så jeg sier det en gang for alle: Denne blogen er ikke i nærheten av actual life, og har heller ikke noen aspirasjoner eller pretensjoner om å være det. Dere vil aldri vite nøyaktig hvor jeg befinner meg, eller om noe av det jeg skriver er ment seriøst. Men dette burde vel strengt tatt ikke komme som en overraskelse på noen. Let's face it, jeg er en 31 år gammel litteraturviter / mislykket danser som seriøst vurderte å skaffe meg visittkort med tittelen fashion-bloger/writer/it-girl/part-time-model. Actual life? Not my cup of tea.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar