tirsdag 17. januar 2012

Fore!


Gran Canaria, eller The Island som jeg liker å kalle den, her jeg har tilbragt akk så mange herlige uker, men aldri tidligere i januar. Det er utvilsomt noe veldig flott med kontrasten mellom snø, is og måkeskrik fra Akerselva, og det beroligende palmesuset, bare ispedd et par "Fore!"* fra spanjoler i uklanderlige antrekk og noen asiatiske (selvfølgelig) golf prodigys. Så jeg rusler rundt her på golfhotellet med det velklingende navnet Bandama, prøver å være så stille som mulig når jeg ser mennesker med køller og tar mye bilder av blomster i noe som må sies å være min favorittfargecombo i den botaniske verden (om enn ikke nødvendigvis i andre sammenhenger) nemlig det hedenske oransje og det sakrale lilla.

* Igjen, dette vet dere nok, men for sikkerhets skyld: "Fore!" er altså et varselrop i golf, noe spillere plikter å rope når den finnes den minste, jeg gjentar, den minste mulighet for at golfballen kan treffe en spiller eller en tilskuer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar