tirsdag 24. januar 2012

Mata Hari


Bare for å fortsette litt på tanken fra forrige innlegg: Vi har allerede stadfestet at denne bloggen ikke er anywhere close to actual life og stedene jeg tilsynelatende befinner meg har ingenting å gjøre med min actual localization (dette er jo forresten veldig Mata Hari / hot østeuropeisk spion-like*, det kan jeg like).

Nå går jeg et skritt videre i dette høyst intrikate spillet med leseren (... drumroll ...): Bildene har ingenting med teksten å gjøre! Så kjære leser, mens du ser på vakre bilder av slitte sydlandske husvegger jeg har en aldri så liten obsession med, vil jeg gjerne drøfte noe som har opptatt meg i det siste, nemlig: Er zombiene de nye vampyrene? (Men nå har jeg dessverre ikke tid å skrive mer, så vi sier bare: to be continued...)

* Jeg skjønner at dere kanskje begynner å bli litt lei av disse tilleggsforklaringene, men se på dem som endnotes: Og vi vet jo alle innerst inne at det er ingen som gidder å lese endnotes. Oh please! I vår superhektiske inntrykksbombarderte hverdag er det så vidt vi tar oss tid til å la blikket gli ned på siden for å lese fotnotene. Anyway, Mata Hari var som kjent både danser og spion, hennes danseferdigheter var rett og slett en betingelse for hennes spionferdigheter, hun ganske enkelt razzle-dazzled them (noe som jeg vel ikke trenger å si er meget passende), og med hot østeuropeisk spion mener jeg noe a la Isabella Scorupco i en av de første Mission Impossible filmene. Sånn, da var det også oppklart.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar