tirsdag 15. mai 2012

You crack me up: The Sequel


Etter de utallige forespørslene om å legge ut bilder av superkrakken har jeg (noe motvillig) bestemt meg for å legge ut mitt siste verk. Regner med at Sotheby's ringer allerede i kveld, og så begynner all slitet med å forklare at den ikke er til salgs, at den bare er en prototype, etc, etc. Akk, hva gjør man vel ikke for sine kjære lesere.

Bare for å oppfriske prosessen: Jeg begynte altså med å klippe ut noen inspirerende bilder fra de mange årgangene med Costume jeg har liggende. Deretter beveget jeg meg ned på The Room Formerly Known as Silje-rommet, René-rommet, det noe uorginale gjesterommet, og nå altså inspirasjon&erindrings-rommet / a room of one's own / kunsthåndverk-rommet, kort sagt: where the magic happens. Her brettet jeg ut noen Rema-poser (nei, som de oppmerksomme leserne av denne bloggen for lengst har skjønt, jeg mener absolutt ikke at det enkle ofte er det beste, men jeg digger middagsplanleggeren deres) og begynte med påklistringen. To lange dager og fem lag med lakk senere hadde ikea-krakken gjennomgått en metamorfose og blitt krakken vi nå kjenner som You crack me up. Den ser enda bedre ut live, så gjerne kom innom for å ta en titt, eller hvis dere er fristet til å gjøre det samme med noen av deres gamle møbler og trenger litt eksperthjelp. Eller, what the hell, bare kom innom for en kaffe (dette gjelder selvfølgelig bare de leserne som er venner eller familie av meg, ikke alle dere crazy stalkers der ute), uteavdelingen av Mischkas kunstnersalong er herved erklært åpnet!       

2 kommentarer:

  1. Bravo! Denne maa pinnes!

    SvarSlett
  2. Jeg kommer innom for å beundre krakken, men også din evne til å finne tid til å gjøre ting som dette.

    SvarSlett