tirsdag 22. mai 2012

I´m busy dancing tango

Daisy Buchanan: So how are things in Chicago? Do they miss me?
Nick Carraway: There's a persistant wall of mourning all along the north shore.
Daisy Buchanan: Oh, how gorgeous! Let's go back, Tom, tomorrow. 

Ja, da er the long dark party of the soul over for min del, i alle fall for en stund. For noen dager det har vært! Fra 16. til 20. mai har vært en eneste, lang fest, med noen små pauser til soving og spising. Festene har vært meget varierte, både hva gjelder mennesker, lokaler og samtale-emner, jeg har hengt ut med alt fra fashion-skribenter til høytstående politikere, danset til min all time favourite Hips don't lie, trance, hip-hop og faktisk også i et uoppmerksomt øyeblikk Det går likar no, drukket champagne og lemongrass-øl, og ellers fremført Swan Lake på verandaen, i tyllskjørt og tiara, med the hubby som Rothbart. Av andre minneverdige antrekk må jeg selvfølgelig nevne min nyeste ervervelse fra Versace for H&M-kolleksjonen, en sak som best kan beskrives som japanese geisha meets star trek. Komplimentene har ikke latt vente på seg, opptil flere (ok, bare en) har spurt om jeg jobber i fashionindustrien, og et par andre (ok, bare en her også) har påpekt min slående likhet med queen Amidala. 

Min kjære Kristin, som har vært på besøk noen dager og vært vitne til denne feste-bonanzaen, påpekte at jeg muligens var i ferd med å gå gjennom en slags Daisy Buchanan-fase, og min første tanke var «that can't be good». Men, og igjen parafraserer jeg Kristin: Det er ikke noen vits i å dvele for mye i hvordan det går til slutt (og egentlig gikk det jo ikke så ille med Daisy, i alle fall ikke sammenlignet med Jay, men det igjen er et etisk spørsmål jeg er for sliten til å tenke grundig gjennom nå). Anyhow, festen er over for denne gang, og jeg skal nå bruke de nærmeste dagene til å tenke litt mer over om jeg virkelig er blitt en slags Daisy, og om denne daisynessen er noe jeg bør omfavne eller undetrykke. Setter stor pris på deres kommentarer og innspill her, kjære lesere.   

P.S. Er det forresten flere enn meg som har gått gjennom livet og trodd at Shakira i sin Objection synger «I'm busy dancing tango» og ikke «Got dizzy dancing tango», som de påstår på lyrics.com? Og er det noen som er enig i at det første faktisk er tusen ganger bedre?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar