fredag 1. juni 2012

Å mai, du skjønne, ville ...

Mens dere leser dette, er jeg nok midt i en ytterst intellektuell samtale, evt. drikker min tredje kopp med kaffe for å komme meg over nattens bohemske utskeielser og klar for en ny dag med forfattermøter, debatter, poesiopplesninger og what not. Jepp, jeg er på min første festival, og det føles veldig riktig at det er en litteraturfestival (a.k.a. Sigrid Undset dagene) på Lillehammer (a.k.a. Lilyhammer). For to dager siden pakket jeg festivalbagen fra Granitt (endelig er den i sitt rette element og får være med på noe annet enn de sedvanlige weekend-turene til Roma, Amsterdam, St. Tropez etc.), satte opp håret i en stram sekretær / bibliotekar-knute (decent is the new edgy), satte Marc Jacobs brillene på nesen (smart has always been, is, and always will be the new hot) og kastet meg på 08:07-toget til LH. Dere skal selvfølgelig få full rapport fra det ville festivallivet, men enn så lenge tenkte jeg å mimre litt over måneden som har gått. Det har virkelig vært en av de beste mai'ene på lenge, med en meget god miks av nasjonalromantikk, utagerende festing og tropiske tilstander. Her er noen bildebevis:  Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar