onsdag 22. august 2012

Please forgive me

Darlings, jeg har så dårlig samvittighet for at jeg har forsømt denne bloggen i det siste. Men tro meg, det tar tid og energi å tilbringe tid på gamle trakter, med alt det innebærer av catching up med venner og kvalitetstid med familie. Nå er jeg tilbake i Tigerstaden, men deadlines skal holdes, korrektur skal leses, artikler må skrives. Så jeg kan ikke love at jeg vil gi lyd fra meg to ganger ukentlig de nærmeste ukene, men vent litt, ikke slett denne bloggen fra favorittlisten deres eller få dere en ny startside riktig ennå, for jeg har en stor nyhet: Vi skal ut på tur! Til Sør-Amerika, intet mindre! Mer detaljer følger, men jeg kan allerede nå røpe at fra slutten av neste måned blir denne bloggen til noe så originalt som en reiseblogg! (And the crowd goes wild!) Mer om dette veldig snart. Foreløpig, her kan dere kose dere med noen bilder fra Monte Carlo tidligere i sommer, tatt av min kjære mamma. See u soon! 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar