fredag 2. desember 2011

Happiness doubled by wonder


Og da var desember her igjen, min absolutte favorittmåned. Forrige torsdag var det Thanksgiving, og da fant jeg dette fine sitatet av G.K. Chesterton på Even*Cleveland: I would maintain that thanks are the highest form of thought; and that gratitude is happiness doubled by wonder. Vi arrangerte et lite dinnerparty på lørdag, og inspirert av dette foreslo jeg at vi skulle ta en runde rundt bordet og uttrykke hva vi er takknemlige for, mens vi holdt på en liten mediterende froskeprins / prinsesse (vi er usikre på kjønn, og dessuten, som Almodóvar ville sagt: does it really matter? [bortsett fra at Pedro selvfølgelig ville sagt det på spansk, så det ville blitt noen sånt som ¿realmente importa?]) Anyway, forslaget ble møtt med varierende respons, men til slutt gikk frosken runden og det kom utrolig mange fine takksigelser. I fortsettelsen av dette vil jeg bruke desember til å si litt om ting jeg er takknemlig for.

En annen ting både lørdagen og de siste ukene har fått meg til å tenke på er hvor mange fantastiske mennesker jeg har rundt meg og hvor mye bedre de gjør livet mitt. Så jeg vil begynne med å uttrykke takknemlighet for alle mine strålende venner og venninner, og kanskje i særlig grad for Kristin, Silje og Janicke (nei, ikke bare fordi dere er følgere på denne bloggen) men fordi dere blant så mange andre ting er smart, hot and fabulous, med andre ord 'the shit'! Love ya!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar