tirsdag 27. desember 2011

Wonderful!


Håper alle har en aldeles strålende julefeiring, at julefreden har senket seg, gløggen og champagnen bruser i blodet, og Bachs juleoratorium eller første delen av Handels Messiah (som forresten virkelig har grown on me de siste dagene, jeg simpelthen elsker "But who may abide the day of His coming, and who shall stand when He appeareth?") drønner ut fra høytalerne.

Et par ord om årets juledekorasjoner. På juletreet har jeg gått for sølv, hvitt og rødt, og en noe gammeldags stil, med tre, halm og enkelt glass, skandinavisk naivitet i skjønn forening med øst-europeiske snirklerier (med andre ord 'story of my life'). Ellers er det de sedvanlige dekorasjonene på det meget effektfulle glasset i trapperommet, inspirert av utstillingsvinduene på (jeg skulle ønske at jeg her kunne skrive Bergdorf Goodman, men da måtte jeg nok hatt et litt større trapperom å jobbe med, fortrinnsvis en vinterhage eller en glassveranda, selv om min søte Polly riktignok bemerket at jeg sikkert kunne fått jobb som vindusdekoratør på BG, bless him) men nei, dette var inspirert av de noe mer prosaiske, men også lekre utstillingene på glassmagasinet. Røde silkebånd med danske isdronningaktige istapper og hjerter, en svarovski-inspirert betlehemsstjerne, en discokule og en askepottsko / manolo blahnik (så igjen, story of my life). Og til slutt noen borddekorasjoner / lukteskulpturer á la Ernesto Neto, og her bare et tips: ikke kjøp de tørkede mandarinene, kanelstengene og lakrisstjernene på Granitt, kjøp de på Sultan. Billigere og like bra.

Og sist, men ikke minst (vi må jo ikke glemme at dette først og fremst er en fashionblog): What is Lotso wearing this x-mas, and what am I wearing. Når det gjelder meg så vil nok den svarte Versace-kjolen være et av de absolutte høydepunktene, og på smykkefronten troner et nydelig ravsmykke jeg har fått fra min pappa.

Happy holidays darlings!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar