tirsdag 6. desember 2011

AdventskalenderJeg er veldig takknemlig for adventskalenderen jeg har fått fra mammaen min hvert år siden jeg var ni år gammel. I samme slengen må jeg jo si at noe av det jeg er mest takknemlig for i den store sammenhengen er mammaen min (og selvfølgelig pappaen min). Så mamma, min mest trofaste leser og follower og lytter og publikum på så mange områder, i så mange år, takk, takk, takk!

Adventskalenderen ankommer altså hvert år i november, ikke i posten, for som dere selv kan se så måtte det veldig mange forsendelser til for å få bragt disse pakkene fra det kalde nord. Etter at Polly kom inn i livet mitt er jeg pent nødt til å dele kalenderen med ham, noe som egentlig er veldig på sin plass da det gjør at det bortskjemte enebarnet i meg blir tvunget til å øve seg litt på deleglede i førjulstiden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar