fredag 23. desember 2011

Deer oh deer

Med stolthet vil jeg presentere vårt siste kjøp og to nye medlemmer i vår lille familie. Brought to you by the maker of Homeless Cow (aka Namaste som troner over spisebordet vårt og er blitt både vår sjels øyne og samvittighet, og muligens også et slags Picture of Dorian Gray), her er Deer oh deer. To vakre hjortifiseringer av the hubby og undertegnede, med den akk så aktuelle beskjeden: Den som er redd for en busk, skal ikke gå i skogen. Så, kjære lesere, gjør dere klare for årets julekonkurranse!

Vi spiller: Hva skal hjortedyrene hete?

Svarene kan dere poste i kommentarfeltet, og jeg håper vi får til en fin romjulsdiskusjon innimellom all pepperkakeknaskingen og gløggdrikkingen. Premien er en helaften med hjortene, Namaste og Mischka (aka the trophy rat), et slags dyrenes karneval om dere vil, løst inspirert av utstillingsvinduene til Bergdorf Goodman.

Og her er forslagene:
1. Bambi and Clyde (inspirert av to uforglemmelige figurer i filmhistorien)
2. Doe and Deer (basert på "Doe, a deer, a female deer" fra Sound of Music)
3. Doe and Ray (igjen basert på samme musikal, der neste linje som kjent går: "Ray, a drop of golden sun")
4. Alabama and Clarence (fra True Romance selvfølgelig)
5. Sookie and Bill eller Sookie and Eric (for i likhet med frøken Stackhouse har jeg har store problemer med å velge en av de to akk så attraktive herrene)

Med dette vil jeg samtidig benytte anledningen til å ønske dere en aldeles fortreffelig jul og et glitrende nytt år! Peace and love, love, love!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar