tirsdag 29. november 2011

Keep telling yourself that darling




Det er en ting til dere må vite om dette rommet, eller egentlig om meg: Jeg er en lettere nevrotisk sjel. Samtidig er jeg meget opptatt av å fikse, eller i alle fall kontrollere denne, kall det svakheten, i meg selv, og har i den anledning laget to (tomme, men det er selvfølgelig et definisjonsspørsmål) bokser med merkelappene A vague sense of unease og Escalating panic. Så der er uroen og panikken trygt lukket inne, og boksene kan også etter behov fylles av ting som skaper uro, panikk, eller begge deler. Problem solved! (I wish, eller 'Keep telling yourself that darling', som captain Jack Sparrow ville sagt det)

3 kommentarer:

  1. hehehe, er det de gamle boksene mine? Glad du fant nytte i dem ;)

    SvarSlett
  2. Jepp, de har virkelig kommet til nytte, som du ser! Tusen takk!;)

    SvarSlett
  3. Så fantastisk lurt! Du er forbilledlig på så mange måter;) Takk for at du er du:)!

    SvarSlett