onsdag 23. november 2011

The Wall

Her er altså det jeg liker å kalle inspirasjonsveggen. Det begynte med et enkelt lerret kjøpt på en malerbutikk på Løkka. Hvis jeg skulle beskrive meg selv på et øyeblikk, så ville dette lerettet vært svaret. Rorbu i Stamstund ved siden av sko av Andy Warhol, kunstpostkort av kona til Modigliani, konene til Picasso, Whitmans mystiske hvite kvinne og en mor av Renoir, panoramabilde av Manhattan, Vogues fantastiske shot av Kidman, Loren, Cruz, Winslet, Blanchett og en rekke andre kvinner jeg aldri blir lei av, gamle bilder av mamma, pappa og mormor, og ellers fashion og dans i skjønn forening.

De to sistnevnte er også tema for de tre neste lerettene (som er en smule tynnere og kjøpt på Claes Ohlsson for de som lurte på det). Det første er generell fashioninspirasjon for sesongen, med Clémence Poésy, Keira Knightley og Jackie Kennedy som førstedamer, og Vanessa Paradis & Johnny som the coolest couple. Ellers er det den nye glamouren, mørk romantikk og en dæsj rebelskhet og grunge fra Alexander Wang. Den neste tavlen er high fashion; vinterens inspirasjon er paljetter, silke og ull i skjønn forening, noen ekstravagante hodeplagg jeg er litt usikker på om jeg klarer å pull off, og en generell blanding av dressed down glam og boho chic, selvfølgelig med et hint av casual coolness.

Og til slutt: Ballet-Bonanza. Jeg er på full fart tilbake i en ballettfascinasjon jeg ikke har kjent siden jeg var fjorten, og har laget et lite collage av noen klassikere av Kylian, neo-gotiske Woyzeck jeg så i høst, Balanchine, kostymer fra Tornerose, og selvfølgelig min all time favourite Onegin. Mer om denne ved en senere anledning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar