torsdag 14. juli 2011

Running in circlesOk, jeg skal være den første til å innrømme at det er et visst element av gjentagelse i disse bildeseriene fra Krakow. Men også det er jo interessant, for hvorfor kommer man egentlig hele tiden tilbake til de samme motivene? Er det fordi man aldri klarer å fange de sånn som de egentlig er, eller tvert imot: fordi de er enda bedre som bildemotiver enn som virkelighet? Uansett, et par nye motiver denne gangen: en poetisk postkasse og en poetisk takrenne (!) i gull, og bloggeren Alice Point som jeg helt tilfeldig så på hjørnet av markedsplassen. Jeg lar merke til skoene først, og så de ekstremt tynne beina. Jeg leste en gang på Park & Cube at hun er sped og tynn, men hun er virkelig bittebittebitteliten. Mye mer en Tommelise enn Alice spør du meg, men det er litt utvilsomt noe eventyraktig over det lille vesenet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar