fredag 8. juli 2011

En midtsommernattsdrøm
Beklager den lange pausen darlings, det var sommeren som la seg rundt meg med sitt late edderkoppnett, og jeg frykter / håper den er her for å bli. Tilbake i Oslo et par dager nå etter en veldig fin tur til Polen / Slovakia (bilder kommer), hører på franske Zaz (den nye Edith Piaf), forsøker å redde blomstene på verandaen som noen (Polly) hadde glemt å vanne, kjenner roen har senket seg. Spania om et par dager, så Stavanger, så Hellas. En lang, deilig sommer som strekker seg ut foran meg som Nordlandsommerens evige dag. Så den nærmeste tiden på denne blogen blir som jeg fryktet eller håpet: ingen plan, bare det som faller meg inn, det som livet og universet bringer. Og først, noen bilder fra de siste dagene i juni, en nydelig kveld i Oslo som jeg og min kjære tilbragte på Fornebu. Nei, ikke på flystripa, men med å plukke villblomster.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar