fredag 11. januar 2013

Hverdagsmagi

Ok, hverdagen er kanskje ikke helt magisk, men den er i alle fall utrolig fin. Jeg storkoser meg på hjemmekontoret og i mitt lille Oslo, og synes dette var helt fortreffelig å komme tilbake til. Og jeg har begynt det nye året med en rekke små endringer som forhåpentligvis vil øke livskvaliteten ytterligere.

Det første er 30 dager planen, funnet på «apartment therapy»-bloggen. Ja, den høres litt ut som noe kommunistene hadde elsket, men frykt ikke, her i gården er det fortsatt bedre død enn rød som gjelder. Denne planen er intet annet enn en elegant måte å fordele husarbeidet på 20 minutter om dagen, hver eneste dag (og så får man en fridag de månedene som har 31 dager, pluss man må ta i et ekstra tak i februar). Dette gjør at a) man slipper skippertakene og det å grue seg til å bruke en halv dag på husarbeid innimellom, b) man får gjort de tingene undertegnede i alle fall aldri tar seg tid til under en vanlig ryddeøkt, som for eksempel tørke støv av fjernkontrollene eller vaske stekeovnen, c) man fullfører en liten ting hver dag som man med fornøyelse kan krysse av på listen.

For meg har dette foreløpig funket som bare farsken. Jeg skal gi dere fullt innblikk i hvordan dette går videre, på denne bloggen som plutselig har blitt til en slags husmor-blogg. Vi får se hvor lenge det varer. Enn så lenge: Keep saving the world, one room at a time! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar