onsdag 2. januar 2013

Happy new year, miss Sophie

Ja, mine kjære, da har 2013 kommet over oss. Siden det siste innlegget ble skrevet har jeg drukket Mojitos i Singapores høyeste og kuleste bar, fløyet rundt halve jorden, tilbrakt en herlig jul i Bodø og en strålende nyttårshelg i Krakow, og generelt vært i en slags gledesrus over at jorden ikke gikk under 21. desember.

Og nå er det sannelig et nytt år. Nye ting skal oversettes, nye jobber venter, og jeg er litt redd for at denne bloggen må komme litt i andre rekke, i alle fall til undertegnede får hodet over vannet og igjen skjønner hva det å skulle ha en hverdag egentlig innebærer.

Men jeg håper at 2012 endte godt for dere alle sammen, at 2013 begynte enda bedre, og at jeg ser i alle fall de av dere som kaller Oslo sitt hjem live om ikke så altfor lenge! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar