lørdag 8. september 2012

The outfit challenge

Nå skal vi jo dra på denne turen around the world med særlig fokus på Sør-Amerika, og vi har bestemt oss for å reise bare med håndbaggasje. Dette kommer jo til å by på en del problemer når det kommer til sammensetninger av antrekk, men samtidig kjenner jeg at det er en utfordring jeg er rede til å ta på strak arm. Det er egentlig nøyaktig det motsatte av det som er tilfelle på de fleste helgeturer eller dette middelhavscruiset tidligere i sommer, der jeg alltid har med meg akkurat litt for mye, og må anstrenge meg for å få brukt alt. Nå kommer ikke det sistnevnte til å være noe problem, for å si det sånn. Med 28 liter til rådighet, der en iPad, lesebriller, en svart Moleskin og et medisinskap må få høyeste prioritet, kommer jeg til å måtte redusere antall klær til et minimum, det vil si klare meg i to og en halv måned (83 dager for å være helt nøyaktig) med to kjoler, to singleter, en stk. dongerishorts, en bomullbukse, en hvit skjorte, en denimskjorte, flip-flops, gladiatorsandaler, joggesko og en solhatt. Det blir spennende. Særlig de intrikate day to night antrekkene, der jeg om morgenen f.eks har gått opp Inka-trailen til Macchu Picchu, og skal rett på nattklubb i Cuzco for å drikke Caipirinhas og samba the night away. Sånne ting. Jeg skal i alle fall dokumentere noe jeg mistenker for å være et usannsynlig antall muligheter som disse klærne kan settes sammen til, og legge det ut, på instagram, face, twitter, pinterest og selvfølgelig denne bloggen. You're gonna love it! Og i mellomtiden, her er noen av mine favorittantrekk fra Barcelona - Barcelona. God lørdag!
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar