mandag 30. juli 2012

21 days later

Nå har det altså gått skandaløse tre uker siden siste bloggpost, og jeg har så dårlig samvittighet at det er like før jeg begynner med den fellesferietautologirekken igjen. Men hør, bare hør alt det spennende som har skjedd den siste nestenmåneden, og som burde gi en slags unnskyldning for mitt fravær.

Jeg har som sagt seilt Barcelona - Barcelona med min mamma og mormor, blant annet vært innom casinoet i Monte Carlo og Vinci i Toscana, stedet der selveste Leonardo ble født, spist ved kapteinens bord, sett flere fete musicals og kunstløp-show enn jeg (og, let's face it, mest sansynlig de fleste av dere) har sett de siste fem årene, sett EM-finalen i fotball midt på et noe opprørt hav, med noe dårlig TV-dekning og ville, danseglade spanjoler, og danset med en kjekkas i skinnbukse under 70s-night og Dancing in the Street-bonanzaen, arrangert av allerede nevnte cruise director James. Og dette var bare den første uken! Så var det regn, overskyet og en dag med sol i Norges svar på St. Tropez, jeg fikk lest ut Donna Tartts A Secret History igjen (og for en sykt kul bok dette egentlig er, anbefales på det varmeste til alle som vil vite hvor hårreisende ting man kan finne på gjøre når man er litt for smart for sitt eget beste), the hubby fant ut at han skulle bli fisker og at vi skal kjøpe oss en sjark, og jeg avslørte et ikke så rent lite talent som stuntreporter på den røde løperen. Deretter dro vi til Krakow for en firedagers heidundrende vodkafyllefest med fire gode venner og pappa, noe som førte til en rekke dekadente, hete kvelder på Kazimierz og, for undertegnedes del, en whisky-stemme som bare trygler om å komme meg på en karaoke-bar og synge noe av Tom Waits, for så å avslutte ferien i Norges svar på Zanzibar, med kvalitetsvin og kvalitetssamtaler langt ut i natten.  

Og dette er bare the highlights. Det kommer bilder, det kommer mer utførlige reiseskildringer, men alt til sin tid. Håper juli har behandlet dere bra, og at dere er klare for en gyllen, strålende august! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar