søndag 8. juli 2012

In the navy


Ok, mine kjære, da er jeg tilbake fra de glade dager på Middelhavet. Det har vært en herlig uke, tettpakket med inntrykk jeg ikke engang vil prøve å formidle her, for som den jet-setteren jeg jo er, går turen videre allerede i morgen, da jeg begir meg til Norges svar på St. Tropez (så kan dere selv få gjette dere til hvor det er). Men bildene ovenfor burde gi dere et lite bilde av livet på båten, med alt det innebar av tankeløs avslapning, filosofering over eksistensielle problemstillinger, glam og festivitas. Jeg lover å komme med mye mer etterhvert, men sommer er sommer, og fellesferie er fellesferie (jeg vet ikke helt hvor jeg vil med denne tautologiske rekken, blame it on solstikk eller for mye rosévin til middagen, I don't care), sommer er sommer og til og med travle bloggere må ta seg en pust i bakken innimellom. Men som sagt, jeg lover å komme sterkere tilbake, og da kan dere glede dere til bilder fra Monte Carlo, Toscana og Napoli, anekdoter om kunstløp, kjekke musicalstjerner og middager ved kapteinsbordet, og ikke minst til få høre mer om the cruise director James: En mann som vet å bære sin hvite dress og organisere 70's Nights og White Partys som få andre.    

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar