onsdag 1. juni 2011

Pure Fashion

Det skal sies at jeg lenge (i alle fall noen dager) vurderte å la juni bli en måned i barnas tegn på denne bloggen. Det var mange ting som talte for det: fantastiske The Childrens Book, som jeg håpet å bli ferdig med, Barnas dag, som i alle fall i Polen faller på 1. juni, og det at en av mine beste venninner ble mamma til en liten gutt i går. Tanken var egentlig en trip down memory lane, til min egen barndom, til de kjente og kjære bøkene, historiene, bare for å se hvor det ville ta meg. Men, livet (denne gang i form av min kjære venninne Janicke) tok en litt annen vending. I går ble jeg den stolte eier av en av de flotteste kaffebordbøkene jeg har sett på lenge: Taschens Fashion Now 2. Så, mine damer og herrer, det blir fashion month i stedet! Men også dette selvfølgelig med en personlig twist: en presentasjon av designerne som på en eller annen måte har vært en påvirkning, en inspirasjon, en tilstedeværelse i livet mitt. Enjoy!

(Og i mens kan jeg lese ferdig The Childrens Book, og kanskje prøve meg på å jakte skyggen min i Wonder Never Never Land neste måned)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar