fredag 10. juni 2011

Burberry


Og så til det som for meg er essensen av England, landet der jeg tilbragte tre år av mitt liv, kanskje de mest intense, smertefulle og formende årene i livet mitt. Tåken, melankolien, regnet, London, Cambridge, Oxford, Wuthering Heights, men også Jane Eyre ("You said I killed you - haunt me then!" og "Reader, I married him") Kate Moss og... trenchcoaten fra Burberry. Jeg eier ingen slik på nåværende tidspunkt, men fingers crossed! (Den var til deg Polly, hvis du leser denne bloggen jevnlig, slik du påstår at du gjør). Den er i alle fall uten tvil på min liste over "10 fashion items I must own, or...".

Så hvordan definerer jeg Burberry: Arven fra begynnelsen av nittenhundretallet, med en lavmælt blanding av alver, fairies, sylphs, de vakre kvinnelige vesenene fra maleriene til Burne-Jones, og selvfølgelig dandyen møter den britiske aristokraten. Og det viktigste: style!

Og hvordan definerer sjefdesigneren Christopher Bailey Burberry? "It's very considered. I hate anything slapdash".

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar