torsdag 4. april 2013

I'll kill that cat

Jeg føler at jeg skylder dere en unnskyldning. En stor en. Ikke av typen «the cat ate my keyboard» som ofte brukes av Shini på Park & Cube, eller en enda bedre som en gang ble brukt av en mine forelesere på LIT 2000, også den kattedyrrelatert, nemlig at katten hadde sprunget over tastasturet og slettet hele manuset til forelesningen (noe som vel måtte innebære ikke så mye springing fra kattepusens side, men det at den med sin myke pote trykket delete, om og om og om igjen). But I digress.

Jo, nå skal dere høre. Mars har vært crazy: Jeg har vært på Trollfjellet, sett min mann slå Pippa Middleton (dog ikke May Northug ...) i det kjendisspekkede Engadin-skirennet, stått ti dager på ski (ja, overraskende nok bor det faktisk en liten alpinist i meg, min teknikk er noe uelegant, men jeg er rask som et lyn), vunnet kritikerpris, vært på påskeferie og for første gang i mitt liv hatt omgangssyke (i alle fall siden salmonella-forgiftningene i barndommen, og de teller ikke). Så det er ikke bare denne bloggen som har fått lide, men også 30-dagers planen, som dessverre har gått rett i d.... Og som om ikke dette var nok, så har the hubby innført et treningsregime (uvisst om dette har noen sammenheng med det å bli slått av mammaen til Petter i et [barne]skirenn ...)

Anyway, nå står det i alle fall Training Day i kalenderen min klokken 07:25 alle mandager, onsdager og fredager i all overskuelig fremtid, og jeg kan stolt melde om at the hubby (aka Denzel aka detective Alonzo Harris) og undertegnede (altså Ethan aka Jake Hoyt ) faktisk har klart å trene på dette ugudelige tidspunkt i alle fall en uke. Dialogene mellom oss går omtrent slik:

Jake Hoyt: Oh, shit. Shit!
Alonzo Harris: Boom!
Jake Hoyt: Why did you do this to me?

Så det er i gang igjen, det evinnelige vårprosjektet «From skinny fat to skinny fit», men i år legger vi lista høyere, og målet vil være: «From skinny fit to psycho fit». Så ha meg unnskyldt kjære lesere, og ikke forlat denne bloggen riktig ennå, for hvem vet: kanskje blir dette i april måned noe så spennende som en treningsblogg! Og hvem vet: kanskje treningen gir meg overskudd til å skrive litt mer enn to innlegg i måneden (men jeg tviler litt ...) 

1 kommentar:

  1. Jeg vil ogsaa vaere med paa vaarprosjekt!! Eventuelt maa det omdoepes til hostprosjekt her nede paa the flipside.. Jeg hadde nesten overbevist meg selv om at naar man er gift kan man bare lene seg tilbake og bli kofortabelt feit, men har ombestemt meg etter at muffintoppen sakte har seget seg utover jeansen.. JA til treningsblogg!! Gjerne post youtube video saa vi kan folge med!

    The(muffin)monster xxx

    SvarSlett