fredag 30. september 2011

Recap

Lykter i trærne og en random bakgate i Poros.

Hvite hus med blå vinduslemmer
(jeg er klar over at dere sikkert klarer å se det selv,
men noe må man jo skrive) på Astros

The crew

Katter, bikini med polkaprikker
og oransjevinduslemmer i Navplion.
Den lille restauranten der vi spiste souvlaki
i den lille fiskelandsbyen jeg ikke husker navnet på.
Masker på souvenirbutikk, Plaka, Athen.

Og da var den store seilturen over. Vi har blitt relativt god på å seile inn i smale havner, har lagt til oss en del uvaner som involverer diverse rusmidler (nei Polly, jeg skriver ikke dette kun fordi jeg vil at leserne mine skal tro at jeg er mye tøffere enn jeg er. Hvis jeg virkelig ville det hadde tittelen på dette innlegget vært rehab, og ikke recap), har spist utallige pannekaker med nutella, drukket en god del Pina Coladas, og generelt ikke blitt så veldig mye klokere på hva som er meningen med livet, om cash virkelig is king, og hva vi skal bli når vi blir store. Men fint har det vært.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar