søndag 20. februar 2011

February Highlights
Ok, så har jeg kanskje ikke sittet first row på noen fashion weeks (ikke engang den i Oslo), og heller ikke vært på noen fabtantiske fester, men så langt har det jo egentlig ikke manglet på highlights denne måneden. Så jeg avbryter februarerindringsterapien med litt dokumentasjon av dissse. Jeg har tross alt malt et rom helt hvitt mens jeg lyttet til Bach en halv lørdag, sett fantastiske og grusomme Black Swan mens jeg drakk hvitvin ikledd en svart ballettkjole og med fjær på hodet, fått 15 roser, drukket champagne og spist hummer på en mandag, og endelig fått organisert alle kostymene mine i en stor kurvkiste. Og som om dette ikke var nok, så har jeg drukket en hel del yogi te, er godt i gang med andre sesong av In Treatment, og lest ferdig første del av Murakamis 1Q84.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar